Опис

📋 Графік: повна зайнятість / 5\2 з 10:00 до 19:00

Вимоги до кандидата:

• Глибоке розуміння фуд-косту, постачання, сезонності та ефективності кухні

• Досвід управління кухнею та навчання персоналу

• Вміння впроваджувати стандарти й тримати планку

• Системність, відповідальність, готовність до викликів

Обов’язки:

- Навчання та розвиток кухонної команди (су-шефи)

- Контроль фуд-косту, якості продукції та виробничих процесів

- Актуалізація та дотримання стандартів роботи

- Аналіз ринку та конкурентів, планування розвитку кухні

- Робота з постачальниками, пошук найкращих умов

- Впровадження інновацій у продукт та обладнання

- Формування норм витрат, контроль інвентаризації

- Ведення документації (калькуляції, звіти, ревізії)

Ми пропонуємо:

• Конкурентну ставку + бонусну систему за KPI

• Сильну та дружню команду

• Стабільність, розвиток і підтримку у всіх процесах

• Корпоративні знижки на продукцію

• Комфортні умови праці та повагу до твого досвіду

Рекомендовані

Договірна
Івано-Франківськ, Івано-Франківський
21 серпня 2025
31 500 грн
Івано-Франківськ, Івано-Франківський
30 серпня 2025
22 000 грн
Івано-Франківськ, Івано-Франківський
15 серпня 2025

Інші оголошення автора

Показати всі
Договірна
Івано-Франківськ, Івано-Франківський
22 серпня 2025