Су-шеф

38000 - 42000 грн

Дата публікації 24.07.2025
Розташування Івано-Франківськ, Івано-Франківський р-н

№ оголошення 96869

Су-шеф, в заклад "М’ясоруб".

графік: повна зайнятість / гнучкий графік обговорюється на співбесіді

Вимоги до кандидата:

• Досвід роботи на керівній позиції від 1 років

• Вміння керувати кухнею та командою

• Високий рівень організованості

• Розуміння сучасних кулінарних трендів

• Комунікабельність та відповідальність

Обов'язки:

• Дотримання технічних карт та контроль якості страв

• Робота з постачальниками: формування заявок, контроль якості продуктів

• Формування та навчання кухарської команди

• Забезпечення дотримання санітарних норм

• Оптимізація процесів на кухні, контроль собівартості страв

• Контроль собівартості, мінімізація списань, ефективність команди

Ми пропонуємо:

• Конкурентну ставку + бонусну систему за KPI

• Гнучкий графік роботи

• Сильну та дружню команду

• Стабільність, розвиток і підтримку у всіх процесах

• Харчування, розвіз, знижки на продукцію

• Комфортні умови праці та повагу до твого досвіду.

Су-шеф

38000 - 42000 грн

Дата публікації 24.07.2025
Розташування Івано-Франківськ, Івано-Франківський

№ оголошення 96869

Су-шеф, в заклад "М’ясоруб".

графік: повна зайнятість / гнучкий графік обговорюється на співбесіді

Вимоги до кандидата:

• Досвід роботи на керівній позиції від 1 років

• Вміння керувати кухнею та командою

• Високий рівень організованості

• Розуміння сучасних кулінарних трендів

• Комунікабельність та відповідальність

Обов'язки:

• Дотримання технічних карт та контроль якості страв

• Робота з постачальниками: формування заявок, контроль якості продуктів

• Формування та навчання кухарської команди

• Забезпечення дотримання санітарних норм

• Оптимізація процесів на кухні, контроль собівартості страв

• Контроль собівартості, мінімізація списань, ефективність команди

Ми пропонуємо:

• Конкурентну ставку + бонусну систему за KPI

• Гнучкий графік роботи

• Сильну та дружню команду

• Стабільність, розвиток і підтримку у всіх процесах

• Харчування, розвіз, знижки на продукцію

• Комфортні умови праці та повагу до твого досвіду.