Опис
В заклади "Хлібосольний"
Ставка + KPI
Графік: повна зайнятість / гнучкий графік обговорюється на співбесіді
Вимоги до кандидата:
• Досвід роботи на позиції шеф-кухаря від 2 років
• Вміння керувати кухнею та командою
• Високий рівень організованості
• Розуміння сучасних кулінарних трендів
• Комунікабельність та відповідальність
Обов'язки:
• Проробка та оновлення меню, створення нових страв
• Ведення технічних карт та контроль якості страв
• Робота з постачальниками: формування заявок, контроль якості продуктів
• Формування та навчання кухарської команди
• Забезпечення дотримання санітарних норм
• Оптимізація процесів на кухні, контроль собівартості страв
• KPI: контроль фудкосту, мінімізація списань, ефективність команди
Ми пропонуємо:
• Конкурентну ставку + бонусну систему за KPI
• Гнучкий графік роботи
• Сильну та дружню команду
• Стабільність, розвиток і підтримку у всіх процесах
• Харчування, розвіз, знижки на продукцію
• Комфортні умови праці та повагу до твого досвіду.