- Івано-Франківський
- Ресторани / Готелі / Офіціанти / Бармени
- Бариста-касир(-ка)
Бариста-касир(-ка)
Договірна
№ оголошення 97834
Бариста-касир(-ка), запрошую відповідальну й сумлінну повнолітню людину з мінімальним досвідом роботи і медичною книжкою до книгарні-кавʼярні по вул. Андрія Мельника, 10.
Пропоную:
- 15 робочих днів на місяць (графік 2/2 або 3/3), зміна триває 12-13 годин
- заробітну плату в розмірі 1000 грн./зміна
- красиве й затишне місце роботи в центрі міста
- повагу й підтримку
Основні обовʼязки:
- прийом замовлень по бару, приготування напоїв, страв із готових продуктів
- робота з постачальниками продукції
- контроль якості/термінів споживання продукції і наявності усього необхідного для безперебійного функціонування закладу
- забезпечення чистоти бару й контроль чистоти столів у зоні споживання (у приміщенні й у межах літнього майданчика)
- дотримання касової дисципліни (робота з Poster і Вправно), викладка продукції тощо
Додаткові обовʼязки:
- активна участь у побудові дружніх відносин із гостями
- підтримання порядку в приміщеннях і шафах
- контроль і формування викладок на стелажах заклад
Розклад роботи закладу:
Пн-чт — 09:00-20:00
Пт — 09:00-21:00
Сб — 10:00-21:00
Нд — 10:00-20:00
рекомендовані оголошення
Договірна
Бариста, в кавʼярню Diaspora Coffee Вимоги: • Мінімальний ЛаттеАрт…
Договірна
Офіціант, новий ресторан вірменської та європейської кухні шукає у сво…
Договірна
Бармен, заклад “Mixologia» Лесі Українки 4 запрошує бармена Тільки …
Договірна
Офіціант, лаунж-кафе «Еспресо» шукає офіціанта ,стаж робити не обов’яз…
Бариста-касир(-ка)
Договірна
№ оголошення 97834
Бариста-касир(-ка), запрошую відповідальну й сумлінну повнолітню людину з мінімальним досвідом роботи і медичною книжкою до книгарні-кавʼярні по вул. Андрія Мельника, 10.
Пропоную:
- 15 робочих днів на місяць (графік 2/2 або 3/3), зміна триває 12-13 годин
- заробітну плату в розмірі 1000 грн./зміна
- красиве й затишне місце роботи в центрі міста
- повагу й підтримку
Основні обовʼязки:
- прийом замовлень по бару, приготування напоїв, страв із готових продуктів
- робота з постачальниками продукції
- контроль якості/термінів споживання продукції і наявності усього необхідного для безперебійного функціонування закладу
- забезпечення чистоти бару й контроль чистоти столів у зоні споживання (у приміщенні й у межах літнього майданчика)
- дотримання касової дисципліни (робота з Poster і Вправно), викладка продукції тощо
Додаткові обовʼязки:
- активна участь у побудові дружніх відносин із гостями
- підтримання порядку в приміщеннях і шафах
- контроль і формування викладок на стелажах заклад
Розклад роботи закладу:
Пн-чт — 09:00-20:00
Пт — 09:00-21:00
Сб — 10:00-21:00
Нд — 10:00-20:00