Бармен
Договірна
№ оголошення 93971
Бармен, у Citadel Brewpub
"Citadel Brewpub у партнерстві з 23.ресторани — нова крафтова броварня у самому серці Івано-Франківська, на території Promprylad.Renovation. Вона поєднала в собі традиційні методи пивоваріння з новітніми технологіями, створюючи унікальні авторські рецепти крафтового пива та авторських коктейлів. Зараз ми в пошуках кухаря в свою команду:)
4 через 2, з 11:00 до 23:00 (бармен).
Обов’язки кухаря:
1. Приготування страв та напівфабрикатів згідно технологічних карт з дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
2. Дотримуватися стандартів компанії.
3. Дотримуватися правил та санітарних норм.
Обовʼязки бармена:
1. Консультація гостей щодо асортименту пива за всіма стандартами сервісу;
2. Прийом замовлень та розрахунок гостей;
3. Вміння працювати в команді.
Ми пропонуємо:
Ти працюватимеш у новому сучасному закладі, з прогресивною командою та такими ж амбіціями.
2. Маємо на меті познайомити тебе та відвідувачів з дійсно смачною та багатогранною за смаками фінгер-фуд кухнею.
3. Розвозимо додому після роботи на таксі за наш рахунок.
4. Офіційно працевлаштовуємо з відпусткою, лікарняними та відповідними бонусами.
5. Регулярно навчаємо команду.
6. Знижку для всіх працівників закладу.
7. Роботу з кращими шефами України.
рекомендовані оголошення
Договірна
Офіціант, компанія «Pizza-plus» шукає в свою команду відповідального т…
18000 грн
Бармен в кафе Manufactura, якщо ти це читаєш, то, ймовірно, шукаєш роб…
Договірна
Офіціант, в європейське кафе (Manufactura). Графік роботи: 3 через 3…
Договірна
Бариста, місце роботи: Пекарня-Кав'ярня "Golden Mill" Місцезнаходженн…
Бармен
Договірна
№ оголошення 93971
Бармен, у Citadel Brewpub
"Citadel Brewpub у партнерстві з 23.ресторани — нова крафтова броварня у самому серці Івано-Франківська, на території Promprylad.Renovation. Вона поєднала в собі традиційні методи пивоваріння з новітніми технологіями, створюючи унікальні авторські рецепти крафтового пива та авторських коктейлів. Зараз ми в пошуках кухаря в свою команду:)
4 через 2, з 11:00 до 23:00 (бармен).
Обов’язки кухаря:
1. Приготування страв та напівфабрикатів згідно технологічних карт з дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
2. Дотримуватися стандартів компанії.
3. Дотримуватися правил та санітарних норм.
Обовʼязки бармена:
1. Консультація гостей щодо асортименту пива за всіма стандартами сервісу;
2. Прийом замовлень та розрахунок гостей;
3. Вміння працювати в команді.
Ми пропонуємо:
Ти працюватимеш у новому сучасному закладі, з прогресивною командою та такими ж амбіціями.
2. Маємо на меті познайомити тебе та відвідувачів з дійсно смачною та багатогранною за смаками фінгер-фуд кухнею.
3. Розвозимо додому після роботи на таксі за наш рахунок.
4. Офіційно працевлаштовуємо з відпусткою, лікарняними та відповідними бонусами.
5. Регулярно навчаємо команду.
6. Знижку для всіх працівників закладу.
7. Роботу з кращими шефами України.