Бармен
Договірна
№ оголошення 93971
Бармен, у Citadel Brewpub
"Citadel Brewpub у партнерстві з 23.ресторани — нова крафтова броварня у самому серці Івано-Франківська, на території Promprylad.Renovation. Вона поєднала в собі традиційні методи пивоваріння з новітніми технологіями, створюючи унікальні авторські рецепти крафтового пива та авторських коктейлів. Зараз ми в пошуках кухаря в свою команду:)
4 через 2, з 11:00 до 23:00 (бармен).
Обов’язки кухаря:
1. Приготування страв та напівфабрикатів згідно технологічних карт з дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
2. Дотримуватися стандартів компанії.
3. Дотримуватися правил та санітарних норм.
Обовʼязки бармена:
1. Консультація гостей щодо асортименту пива за всіма стандартами сервісу;
2. Прийом замовлень та розрахунок гостей;
3. Вміння працювати в команді.
Ми пропонуємо:
Ти працюватимеш у новому сучасному закладі, з прогресивною командою та такими ж амбіціями.
2. Маємо на меті познайомити тебе та відвідувачів з дійсно смачною та багатогранною за смаками фінгер-фуд кухнею.
3. Розвозимо додому після роботи на таксі за наш рахунок.
4. Офіційно працевлаштовуємо з відпусткою, лікарняними та відповідними бонусами.
5. Регулярно навчаємо команду.
6. Знижку для всіх працівників закладу.
7. Роботу з кращими шефами України.
рекомендовані оголошення
13000 - 15000 грн
Бариста у Lagarto Coffee, ми, мережа кавʼярень Lagarto Coffee, шук…
Договірна
Офіціант, Вимоги: Бажання працювати в гостьовій сфері та надавати я…
Договірна
Бариста, «Profiterole 2.0»шукає саме тебе, якщо: Ти амбіційний та хоч…
Договірна
Бариста, в кав'ярню KAVA. вул Вовчинецька, 167. Графік роботи: будні…
Бармен
Договірна
№ оголошення 93971
Бармен, у Citadel Brewpub
"Citadel Brewpub у партнерстві з 23.ресторани — нова крафтова броварня у самому серці Івано-Франківська, на території Promprylad.Renovation. Вона поєднала в собі традиційні методи пивоваріння з новітніми технологіями, створюючи унікальні авторські рецепти крафтового пива та авторських коктейлів. Зараз ми в пошуках кухаря в свою команду:)
4 через 2, з 11:00 до 23:00 (бармен).
Обов’язки кухаря:
1. Приготування страв та напівфабрикатів згідно технологічних карт з дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
2. Дотримуватися стандартів компанії.
3. Дотримуватися правил та санітарних норм.
Обовʼязки бармена:
1. Консультація гостей щодо асортименту пива за всіма стандартами сервісу;
2. Прийом замовлень та розрахунок гостей;
3. Вміння працювати в команді.
Ми пропонуємо:
Ти працюватимеш у новому сучасному закладі, з прогресивною командою та такими ж амбіціями.
2. Маємо на меті познайомити тебе та відвідувачів з дійсно смачною та багатогранною за смаками фінгер-фуд кухнею.
3. Розвозимо додому після роботи на таксі за наш рахунок.
4. Офіційно працевлаштовуємо з відпусткою, лікарняними та відповідними бонусами.
5. Регулярно навчаємо команду.
6. Знижку для всіх працівників закладу.
7. Роботу з кращими шефами України.