- Івано-Франківський
- Робота / Пропоную
- Кухар у Citadel Brewpub
Кухар у Citadel Brewpub
20000 грн
№ оголошення 91042
Кухар у Citadel Brewpub, «Citadel Brewpub» у партнерстві з 23.ресторани — нова крафтова броварня у самому серці Івано-Франківська, на території Promprylad.Renovation. Вона поєднала в собі традиційні методи пивоваріння з новітніми технологіями, створюючи унікальні авторські рецепти крафтового пива та авторських коктейлів. Зараз ми в пошуках кухаря в свою команду:)
Графік роботи: 3 через 3, з 10:00 до 22:00
Обов’язки:
1. Приготування страв та напівфабрикатів згідно технологічних карт з дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
2. Дотримуватися стандартів компанії.
3. Дотримуватися правил та санітарних норм.
Ми пропонуємо:
1. Ти працюватимеш у новому сучасному закладі, з прогресивною командою та такими ж амбіціями.
2. Маємо на меті познайомити тебе та відвідувачів з дійсно смачною та багатогранною за смаками фінгер-фуд кухнею.
3. Розвозимо додому після роботи на таксі за наш рахунок.
4. Офіційно працевлаштовуємо з відпусткою, лікарняними та відповідними бонусами.
5. Регулярно навчаємо команду.
6. Знижку для всіх працівників закладу.
7. Роботу з кращими шефами України.
рекомендовані оголошення
Договірна
Помічник сушиста, графік: 10:30-22:00, позмінно 3/3 або 4/4. Ми шукає…
Договірна
Кур'єр з авто, вимоги: досвід роботи кур'єром з авто від 1 року; Від…
Договірна
Бармен, графік роботи: 3 через 3 Пн-Пт: 10:30-23:00 Сб-Нд: 12:30-…
Договірна
Фахівець з дізнання, вимоги до кандидата: освіта — середня спеціальна…
Кухар у Citadel Brewpub
20000 грн
№ оголошення 91042
Кухар у Citadel Brewpub, «Citadel Brewpub» у партнерстві з 23.ресторани — нова крафтова броварня у самому серці Івано-Франківська, на території Promprylad.Renovation. Вона поєднала в собі традиційні методи пивоваріння з новітніми технологіями, створюючи унікальні авторські рецепти крафтового пива та авторських коктейлів. Зараз ми в пошуках кухаря в свою команду:)
Графік роботи: 3 через 3, з 10:00 до 22:00
Обов’язки:
1. Приготування страв та напівфабрикатів згідно технологічних карт з дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
2. Дотримуватися стандартів компанії.
3. Дотримуватися правил та санітарних норм.
Ми пропонуємо:
1. Ти працюватимеш у новому сучасному закладі, з прогресивною командою та такими ж амбіціями.
2. Маємо на меті познайомити тебе та відвідувачів з дійсно смачною та багатогранною за смаками фінгер-фуд кухнею.
3. Розвозимо додому після роботи на таксі за наш рахунок.
4. Офіційно працевлаштовуємо з відпусткою, лікарняними та відповідними бонусами.
5. Регулярно навчаємо команду.
6. Знижку для всіх працівників закладу.
7. Роботу з кращими шефами України.