Опис
Кухар-універсал на нічні зміни. Rest&Ski, сучасний готель преміум-сегменту в серці Буковелю, запрошує в свою команду кухаря-універсала для розвитку нашої гастро-історії разом із професіоналами.
Вимоги:
- Досвід приготування страв для шведської лінії сніданків буде перевагою;
- Знання процесів холодного та гарячого цеху;
- Відповідальність, стресостійкість, пунктуальність.
Обов’язки:
- Приготування страв за технологічними картами;
- Приготування заготовок;
- Оформлення та подача страв на шведський стіл відповідно до естетичних стандартів;
- Забезпечення належного поповнення та оновлення буфету;
- Підтримання чистоти робочого місця.
Ми пропонуємо:
- Достойну оплату праці;
- Можливість кар'єрного росту та розвитку у закладі європейського рівня з сучасною технікою та устаткуванням;
- Доброзичливу атмосферу у дружньому колективі;
- Роботу за позмінним графіком з 23:00 до 11:00;
- Офіційне працевлаштування.